Tervetuloa Keräilijän huutokauppaan

”meidän tarinamme jatkaa 2000 luvulla”  

kuten 1900-luvulla "Wintterin" veljekset laajensivat kauppiastoimintaa edelleen perustaen huutokauppakamarin, josta he välittivät sukupolvien ajan muodostuneiden suhteiden avulla antiikkia sekä numismatiikkaa -auttaen näin suomalaisia, venäläisiä kuin eurooppalaisiakin keräilijöitä löytämään "keräilyhelmen" sekä muita mielenkiintoisia kohteita.

Tarinan innoittamina mekin Fin Kauppahuoneessa haluamme auttaa ihmisiä löytämään unelmansa sekä toteuttamaan haaveensa.

Ajatus Pohjois-Karjalassa yhdistää internetin suomat mahdollisuudet nettihuutokaupan ja perinteiseen salihuutokauppaan yhdistämisestä ja tehdä huutokauppatoiminta yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi on syntynyt jo 1900 luvun loppupuolella. Tie tähän päivään on ollut kivikkoista ja välillä upottavaa suota, mutta sydämenpalo auttaa keräilijöitä löytämään ”se helmi” on aina antanut uutta uskoa asian onnistumiseen.

Mainittakoon, että perustiimimme rakentama tietokoneita hyödyntävä huutokauppasovellus oli ensimmäisenä Suomessa käytössä jo 2000 luvun alussa ja suuremmin esillä Suomen Numismaatikkoliiton huutokaupassa 2005. Tänä päivänä perussovellusta käyttää yhä useampi keräilijäkerho, juuri sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Sovelluksen kehitystyö saada nettipohjaiseksi on ollut kokeilua ja erehdyksiä, virheistä on pyritty oppimaan. Numismaatikoiden, keräilijöiden sekä muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa käytyjen kehityskeskustelujen ansiosta olemme syksyllä 2014 lähellä tavoitettamme.

Keräilijän huutokauppa on internetpohjainen huutokauppasivusto, ja pyrimme pitämään vuosittain 2-4 huutokauppaa keräilyyn liittyen. Osa huutokaupoista pidetään Sali / netti ja osa vain nettihuutokauppana. Jokaiseen huutokauppaan pyrimme löytämään mahdollisimman laajan sisällön erilaista keräilyyn liittyvää, numismaattisia kolikoita ja seteleitä unohtamatta. Huutokaupattavat kohteet eivät kaikki tule Fin Kauppahuoneelta, vaan suurin osa ulkopuolisilta omistajilta. Taatakseen laadukkaan arvioinnin Fin Kauppahuone käyttää alan asiantuntijoita kohteiden arviointiin.

Rekisteröidy sinäkin mukaan keräilijän keitaalle ja löydä oma helmesi sekä koe jännittäviä seurantahetkiä miten tarjoustesi käy. Yhdessä voimme kehittää keräilyä ja tehdä mielenkiintoisen ja inspiroivan koko Euroopan keräilijäkuntaa kattavan huutokaupan.

Tervetuloa osallistumaan, ja onnistumaan löytää se unelmien helmi

Fin Kauppahuone team