Huutokaupan ohjeet

Virheviesti

 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 3308 tiedostossa /home/finmani/public_html/drupal/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor funktiossa require_once() (rivi 113 tiedostossa /home/finmani/public_html/drupal/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
 • Warning: Illegal string offset 'subject' funktiossa menu_block_split_block_view() (rivi 179 tiedostossa /home/finmani/public_html/drupal/sites/all/modules/menu_block_split/menu_block_split.module).
 • Warning: Cannot assign an empty string to a string offset funktiossa menu_block_split_block_view() (rivi 179 tiedostossa /home/finmani/public_html/drupal/sites/all/modules/menu_block_split/menu_block_split.module).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2404 tiedostossa /home/finmani/public_html/drupal/includes/menu.inc).
 • Warning: Illegal string offset 'content' funktiossa menu_block_split_block_view() (rivi 180 tiedostossa /home/finmani/public_html/drupal/sites/all/modules/menu_block_split/menu_block_split.module).
 • Warning: Illegal string offset 'subject' funktiossa menu_block_split_block_view() (rivi 197 tiedostossa /home/finmani/public_html/drupal/sites/all/modules/menu_block_split/menu_block_split.module).
 • Warning: Illegal string offset 'content' funktiossa menu_block_split_block_view() (rivi 198 tiedostossa /home/finmani/public_html/drupal/sites/all/modules/menu_block_split/menu_block_split.module).

Yleistä

 • Huutokauppa on julkinen.
 • Kaikki summat ilmaistaan euroina, myös arvioinnit, tilitykset myyjille ja asiakkaanhuudot ovat euroissa.
 • Huutokauppaamme voi osallistua kaikki halukkaat keräilijät. Huutokauppamme ovat vapaaehtoisia ja julkisia.
 • Viralliset huutokauppasäännöt ovat toisaalla luettelossamme.
 • Luettelossa hinnat ovat euroissa (€) ja mainittu summa on minimihinta jonka alle ei kohteita myydä.
 • Saavutettuun vasarahintaan lisätään 12,4 % (sis. alv) huutomaksu.
 • Luettelon tiedot on tarkistettu vastaamaan kohteiden kuvausta ja esitetyt tiedot vastaavat huutokaupan järjestäjän näkemystä. Mikäli ilmenee tästä poikkeavaa uutta tietoa kohteesta, ilmoitamme siitä välittömästi www.finkauppahuone.fi sivuilla sekä ennen huutokaupan alkua, tarvittaessa kyseinen kohde poistetaan myynnistä.
 • Kirjallisesti tehdyt tarjoukset sähköpostilla, kirjeitse tai tekstiviestillä lähetetyt tulee olla perillä kyseiseen huutokauppaan annettuun määräaikaan mennessä. Vastaavasti kotisivuillamme rekisteröityneet voivat osallistua lähes reaaliajassa tarjouksineen vasaranlyöntiin saakka.
  • sähköposti    palvelu@finkauppahuone.fi
  • kirjeellä          fin-huuto, Kerolantie 52a, 80910 KULHO
  • tekstiviestillä                             +358 444 331 300

suosittelemme rekisteröitymistä / tarjouksia automatikkaan tai sähköpostin käyttöä

 

Rekisteröidy asiakkaaksi

Asiakkaaksi ryhtyminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain luoda asiakastili. Sen jälkeen voit tehdä tarjouksiasi.

Klikkaa kohtaa Rekisteröidy ja täytä tiedot. Lähetämme sinulle sen jälkeen sähköpostitse tiedot sisäänkirjautumisestasi. Rekisteröimisen päättämiseksi kirjaudu kohtaan "Asiakastilini" 24 tunnin sisällä. Rekisteröitymisen jälkeen asiakaspalvelumme vahvistaa käyttäjätilisi, minkä jälkeen voit jättää tarjouksesi. (katso lisää; rekisteriseloste)

Sinun täytyy olla rekisteröinyt ja sisäänkirjautunut asiakas voidaksesi osallistua tarjousten jättöön huutokaupassa. Jos sinulle ei vielä ole tiliä, voit helposti luoda sen tällä sivustolla.

Rekisteröitymisen ehdot

 • Fin Kauppahuoneeseen rekisteröityneellä henkilöllä on oikeus käyttää huutokaupan palveluja.
 • Rekisteröitynyt henkilö vastaa ja vakuuttaa, että rekisteröitymistilanteessa annetut tiedot ovat täydelliset, totuudenmukaiset ja virheettömät sekä sitoutuu pitämään tiedot ajan tasalla.
 • Fin Kauppahuone pidättää itsellään oikeuden tarkistamaan ja varmentamaan asiakkaalta tai häntä edustamalta yhteyshenkilöltä henkilöllisyystiedot sekä muita ilmoitettuja tietoja.
 • Fin Kauppahuone pidättää itsellään oikeuden hylätä tai kumota syytä ilmoittamatta aloitetun tai loppuun suoritetun rekisteröitymisen. Suljettu asiakas ei saa käyttää palvelua. Hänellä ei ole myöskään oikeutta rekisteröityä uudelleen tai käyttää palvelua toisen asiakkaan kirjautumisen kautta.
 • Rekisteröityneen henkilön on pidettävä huolta rekisteröitymistiedoistaan ja niiden joutumisesta ulkopuolisten henkilöiden tietoon. Hänellä ei ole oikeutta myöskään luovuttaa käyttäjänimeään, sisään kirjautumis-tunnustaan tai salasanaansa ulkopuolisille.
 • Fin Kauppahuoneella on oikeus hankkia ajantasaista tietoa rekisteröityneestä ja vahvistaa asiakkaan ilmoittamat tiedot kolmannen osapuolen kautta.

 

Tarjoukset

Kun teet ennakkotarjouksen Sali/ nettihuutokaupassa, automatiikka valvoo tarjousta ja automatiikkaa henkilökunta huutokaupan aikana.

Tarjouksia verkossa voidaan tehdä ja korottaa kohteeseen lähes siihen asti kunnes meklarinvasara kolahtaa myydyksi.

Kun teet tarjouksen verkkohuutokauppaan tai tavalliseen huutokauppaan avoimet tarjoukset, automaattinen tarjouspalvelumme tarjoaa puolestasi itse määräämääsi maksimisummaan saakka alla esitellyn tarjousportaan mukaisesti.

Ennen verkkohuutokaupan päättymistä voit aina korottaa jo antamaasi tarjoustasi.

Osta heti!

Jos kohteeseen on merkitty Osta heti! voit ostaa tuotteen suoraan sille määrättyyn hintaan vaikka siihen olisi tehty muita tarjouksia. Tällöin huutokauppa päättyy välittömästi.

Verkkohuutokauppa / nettihuuto

Verkkohuutokauppa on melkein sama kuin perinteinen salihuutokauppa. Ero on siinä että verkkohuutokaupassa automaattinen tarjouspalvelumme toimii huutokaupanpitäjänä. Tarjoukset tulevat rekisteröidyiltä asiakkailta.
Verkkohuutokaupassa on alkamisaika mutta ilmoitetun päättymisajan jälkeen joustava tarjousaika, huutokauppa jatkuu niin kauan kuin siihen tehdään tarjouksia tietyn sekuntiajan kuluessa. (katso kohta; Tarjousaika)

Tarjouksen teet painamalla "Tee tarjous" painiketta. Tarjous tapahtuu välittömästi tarjousportaan mukaisesti.

Tarjouspalvelu näyttää automaattisesti seuraavan korotustason. Tarjous on sitova ja saat heti tiedon, jos tarjous on hyväksytty.

Jos tarjouksesi on korkein, johtava tarjous ja asiakasnumerosi tulevat esille. Kahden samansuuruisen tarjouksen tultua ensimmäiseksi rekisteröity on etusijalla. Tarkista aina, että voittava tarjous on sinun tekemä. Niin kauan kuin olet johdossa, et voi tehdä kohteeseen uusia tarjouksia.

Tarjousaika

Joka kerta kun kohteeseen tehdään tarjous nettihuutokaupassa (ei koske Sali / netti), sen päättymisaika muuttuu. Eli, tarjousaika alkaa uudestaan 40 sekunnista, jos joku tekee tarjouksen, kun tarjousaikaa on jäljellä enemmän kuin 20 sekuntia. Jos tarjous laitetaan, kun aikaa on jäljellä alle 20 sekuntia, tarjousaika alkaa uudestaan 20 sekunnista. Kun tarjousaika loppuu, kohde myydään korkeimman tarjouksen tehneelle, ellei tarjousta hylätä.

Kuntoluokitus – Kvalitetsbeteckningar – Grades of Preservation

proof                  00                        proof                 

0                           10                        unc

01                        8                           EF (XF)

1+                        6                           VF

1                           4                           F

1?                        2                           VG

 

Korotukset

Taso

Korotus

1 - 49 €

1 €

50 - 99 €

2 €

100 - 199 €

5 €

200 - 499 €

10 €

500 - 999 €

20 €

1000 - 2980 €

100 €

3000 – 4900 €

200 €

5000€ -

500 €